Leihoak - Herrera Patiño, Gladys (Bilbo : Edex, 2009)
"Solas egiteko ipuinak" osasunerako eta elkarbizitzarako hezkuntza programako animazio bildumaren istorio biziduna, jarduerari eta atsedenari buruzkoa. Elena nolabaiteko erakarpena sentitzen ari da Jamesekiko, Stockholmen bizi eta Internet bidez ezagutu zuen lagunarekiko. Josuk, Elenaren ikaskideak, horren berri duenean, sentitzen du ezin duela galdu bere sentimenduak adierazteko aukera. Modu horretan, Elena adiskidetasun birtualaren eta adiskidetasun errealaren abantailak eta desabantailak ezagutzen hasten da. Istorio honetan, bere amama funtsezko pertsonaia da, hurbilen duen inguruarekiko loturak sendotzen laguntzeko: familiarekiko loturak, alegia.
LMH, 1-6 mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak