Basoan ez dago eztirik - Güell, Fernando; Mendizabal, Antxiñe; Walt Disney Company (Donostia : Ttarttalo, 1998)
Liburu honekin zure pertsonaia maiteenak laztandu ahal izango dituzu.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Hartzak; Adiskidetasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak