Basoan ez dago eztirik / [Disney ; marrazkiak, Fernando Guell ; itzulpena, Antxiñe Mendizabal] - Güell, Fernando; Mendizabal, Antxiñe (Disneyren Iledunak. Ikusi. Irakurri. Ukitu, 1998)
Liburu honekin zure pertsonaia maiteenak laztandu ahal izango dituzu.