S.O.S. katutxoak arriskuan - Camino, Isabella; Lacharron, Delphine (Donostia : Ttarttalo, 2005)
Mixina katemea ama izango da laster. Etxaldetik hurbil, katakumeak arriskurik gabe ekarri nahi ditu mundura. Horreggatik ibaiaren erdian dagoen uharte batera joan da erditzera baina gauean ekaitza hasi du. Ibaiko urak gora egin du eta arriskuan dago katemearen babeslekua.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Katuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura