Merkatuan erosketak egiten (Bilbo : Librifer, 1998)
Bilduma berri honetako liburuak sendoak dira, eta kolorez bete-beteak, haurrek eta gurasoek elkarrekin irakurri eta ondo pasatzeko.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Ingurunearen ezagutza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura