Ilar - Murciano, Carlos; Arejita, Izaskun; Kortazar, Maite; Urionabarrenetxea, Estibaliz; Balzola, Sofía (Zaragoza : Edelvives, 1988)
Zer egin ume batek jan daian? ILARen ipuina kontatzea egokia izan leiteke. ILAR Ilargi-ren seme okertxoa da, batzuetan lo dagozan umetxoak ikustera etorten dana.
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Gaua; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak