Arantzazu : euskal-sinismenaren poema - Mitxelena, Salbatore (1919-1965); Eulate, Xabier (Oñate : Editorial Aranzazu, 1949)
Arantzazu, euskal-sinismenaren poema Salbatore Mitxelenaren lehenengo poesia liburua izan zen eta Hego Euskal Herrian frankismoaren garaian argitaratutako lehenengoa, 1949. urtean. Xabier Eulateren marrazkiak ditu, azalakoa barne.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak