Arantzazu : euskal-sinismenaren poema / A. Salbatore Mitxelena'k ; A. Xabier Eulate'ren apaingarriakin - Mitxelena, Salbatore (1919-1965) (Editorial Aranzazu, 1949)
Arantzazu, euskal-sinismenaren poema Salbatore Mitxelenaren lehenengo poesia liburua izan zen eta Hego Euskal Herrian frankismoaren garaian argitaratutako lehenengoa, 1949. urtean. Xabier Eulateren marrazkiak ditu, azalakoa barne.