Tento eta bere lehengusinea - Alcántara, Ricardo; Gusti; Herrera Jauregi, Eukene; Zubeldia, Iñaki ([Euba] : Ibaizabal, 1999)
Txakur baten inguruko abenturak jasotzen dituzte bilduma honetako liburuek. Hala ere, haurrek oso hurretik biziko dituzte abentura hauek, beraiek ere bizi izan dituzten edo biziko dituzten esperientziak kontatzen baitira, hala nola, ekaitzaren beldur izatea, lehen hortza erortzean sentitzen dena edo norbere itzala deskubritzea.
0-4 urte (urdina)
Testua bizkaieraz
Keywords: Txakurrak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura