Dorrejilko kanta - Urkizu, Patri (1946-2024) (Donostia : Kriselu, 1977)
Itzal hontza darioten Harri hilunen pean eta amairik gabeko neke hainbat luzean. Giro honetan hedatzen da Patri Urkizuren poema eta giro horrek ingurune eta egoera oso konkreto bat ebokatzen digu. Dorrejilko kanta Euskal Herriaren kanta ikan daiteke. Hala da agian. Bai.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura