Harat-honat korrika - Herrera Patiño, Gladys (Bilbo : Edex, 2009)
"Solas egiteko ipuinak" osasunerako eta elkarbizitzarako hezkuntza programako animazio bildumaren istorio biziduna, jarduerari eta atsedenari buruzkoa. Pertsonei autoei gertatzen zaiena gertatzen zaigu: azeleragailu bat eta balazta bat ditugu. Baina batzuei ahaztu egiten zaie non dagoen balazta eta, azkenean, zerbaiten aurka jotzen dute. Txakurtxo jostalari batek balazta deskubritzen irakatsiko dio Josuri, egunero-egunero eskolaz kanpo dituen jarduera ugariak geldiarazteko.
LMH, 1-6 mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak