Modako otzara - Herrera Patiño, Gladys (Bilbo : Edex, 2009)
"Solas egiteko ipuinak" osasunerako eta elkarbizitzarako hezkuntza programako animazio bildumaren istorio biziduna, higieneari buruzkoa. Badago oso konponbide garbia zaramaren arazoa konpontzeko: zaramarik ez sortzea. Ipuin honek kontatzen du supermerkatu burutsu batek erosketak otzara batekin egiteko aspaldiko ohitura modan jarri zuela. Zaramak gutxitzen laguntzeko modu erraza.
LMH, 1-6 mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak