Dortoka jauna - Herrera Patiño, Gladys (Bilbo : Edex, 2009)
"Solas egiteko ipuinak" osasunerako eta elkarbizitzarako hezkuntza programako animazio bildumaren istorio biziduna, segurtasunari buruzkoa. Gaur egun, dena azkar nahi dugu: automobila, bazkaria... Horregatik, premiazkoa da geldotasuna baloratzen ikastea. Entzungo dugun ipuinean, Mikelek eta Josuk argi dute gidari profesionala astiro ibiltzen dena eta berarekin daramatzan pertsonen biziak arriskuan jartzen ez dituena dela.
LMH, 1-6 mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak