Hainbat hobe norbaitekin / egilea, Gladys Herrera Patiño - Herrera Patiño, Gladys (Solas egiteko ipuinak, 2009)
"Solas egiteko ipuinak" osasunerako eta elkarbizitzarako hezkuntza programako animazio bildumaren istorio biziduna, segurtasunari buruzkoa. Ama lanean dagoen bitartean bakarrik eta giltzapetuta dagoen umea da Jose. Berriak dira auzoan, eta amak uste du horrela seguruago egongo dela. Zorionez, leihotik, Nerea ikusiko du pasatzen, eta bere burua aurkeztuko dio. Ordutik aurrera, bere bizitza seguruagoa da.