Zabaldu zure besoak - Herrera Patiño, Gladys (Bilbo : Edex, 2009)
"Solas egiteko ipuinak" osasunerako eta elkarbizitzarako hezkuntza programako animazio bildumaren istorio biziduna, elikadurari buruzkoa. Mikelek etengabe jaten du: urduri dagoenean, pozik dagoenean, betilun dagoenean, aspertuta dagoenean... Horregatik dago hain gizen eta, sendagilearen iritziz, argaldu egin behar du. Amak gose den bakoitzean norbait besarkatzea proposatzen dio. Amak besarkadaz elikatzen garenean gutxiago jaten dugula entzun du. Dibertigarria da, eta oso interesgarria ere bai...
LMH, 1-6 mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak