Automobilek loditzen dute - Herrera Patiño, Gladys (Bilbo : Edex, 2009)
"Solas egiteko ipuinak" osasunerako eta elkarbizitzarako hezkuntza programako animazio bildumaren istorio biziduna, segurtasunari buruzkoa. Autoek azkarrago eramaten gaituzte. Nora? Lanera edo eskolara, baina baita kutsatzera eta loditzera ere, autoa gehiegi erabiltzen duten pertsonekin gertatzen den moduan. Mikelek bizikleta erabiltzea erabaki du, baina badirudi hiria ez dagoela pentsatuta neska-mutikoentzat.
LMH, 1-6 mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak