Bizitzarekiko atsegina - Herrera Patiño, Gladys (Bilbo : Edex, 2009)
"Solas egiteko ipuinak" osasunerako eta elkarbizitzarako hezkuntza programako animazio bildumako istorio biziduna, tabakoaren kontsumoari buruzkoa. Zer da bizitzan gogokoen duzuna? Mikeli galdera hori egin ziotenean, berehalaxe erantzun zuen: jatea. Galdera horrek, ordea, beste bat ekarri zuen, eta beste bat, eta beste bat... azkenekoa heldu zen arte: erretzaile amorratua izatea gustatuko litzaizuke? Mikelek ez zuen ulertzen zergatik egiten zioten horrenbeste galdera. Ba al dakizu zein den jateak erretzearekin duen zerikusia?
LMH, 1-6 mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak