Lehenengoa eta azkena - Herrera Patiño, Gladys (Bilbo : Edex, 2009)
"Solas egiteko ipuinak" osasunerako eta elkarbizitzarako hezkuntza programako animazio bildumako istorio biziduna, tabakoaren kontsumoari buruzkoa. Mikelen etxean ez dago inor. Bakarrik dagoenez, Daniri deitzen dio. Mikel eta Dani bainugelan sartzen dira, eta Mikelek erretzeari ekiten dio. Horrenbeste eztul egin ondoren, Mikelek bere bizitza osoan ez duela zigarrorik piztuko dio. Danik, berriz, bere teoria sendotzen du: ez zuen zigarrorik probatu behar erretzea gustuko ez zuela izango jakiteko.
LMH, 1-6 mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak