Hasi, eta amaitu arte - Herrera Patiño, Gladys; Chahín Pinzón, Iván Darío (Bilbo : Edex, 2008)
Adikzioei buruzko "Zintzo-mintzo... jaitzea eta jaikitzea lantzeko proposamena" saileko istorio animatua, tentsioaren eta estresaren kudeaketari buruzkoa. Isak zenbait irudi ikusi ditu albistegian, eta zur eta lur geratu da. Rosa kezkatuta dago, oso triste ikusi duelako, eta etxera gonbidatu du. Botikenean, hobeto sentitzeko sendagairen bat duela uste du. Rosari eskerrak ematen dizkio, baina burua eta gorputza freskatzeko astia behar duela esaten dio. Parkera joan da korrika egitera. Bertan, beste neska bat ezagutu du, jokatzera gonbidatu du eta gustura egin dute barre. Horrela, tristura uxatzea lortu du.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak