Proba / egilea, Gladys Herrera Patiño, Iván Darío Chahín Pinzón - Herrera Patiño, Gladys (Zintzo mintzo...jaitzea eta jaikitzea lantzeko proposamena, 2008)
Adikzioei buruzko "Zintzo-mintzo... jaitzea eta jaikitzea lantzeko proposamena" saileko istorio animatua, arazoak eta gatazkak konpontzeari buruzkoa. Lida sakelako telefonoarekin dabil beti: autobusean, mahaian, baita bainugelan ere. Hitz egiten edo mezuak bidaltzen ez dagoenean, bideo-jokoekin dabil jolasean. Gauez, berandura arte egoten da Interneten sartuta edo telebista ikusten. Isa kezkatuta dago, eta "Pantailazale anonimoen" egoitzara eramatea erabaki du. Lidak larriegia dela uste du, eta, probapean jartzeko, bolada batez Isari eman dio sakelako telefonoa.