Yo-te-vi - Herrera Patiño, Gladys; Chahín Pinzón, Iván Darío (Bilbo : Edex, 2008)
Adikzioei buruzko "Zintzo-mintzo... jaitzea eta jaikitzea lantzeko proposamena" saileko istorio animatua, erabakiak hartzeari buruzkoa. www.yotevi.com webgunea nonahi dago iragarrita. Beto, Isa eta Rosa gune horretan barrena nabigatzeko geratu dira. Ez da "paparazziek" izarren bizimoduaren berri emateko egindako webgunea, hasieran uste zuten bezala. Webgune horretan, hain zuzen ere, deskuiduen, drogen eta oldarkortasunaren eraginpean gidatzean "istripua" eduki duen jendea agertzen da.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak