Egia dirudi - Herrera Patiño, Gladys; Chahín Pinzón, Iván Darío (Bilbo : Edex, 2008)
Adikzioei buruzko "Zintzo-mintzo... jaitzea eta jaikitzea lantzeko proposamena" saileko istorio animatua, pertsonen arteko harremanei buruzkoa. Rosa, gezurtia, bere buruarekin ari da hizketan ispiluaren aurrean, moda aldizkari batean argitaratutako "Historiako 10 gezur onenak" artikuluaren inguruan. Arlo horretan aditua denez, sotiltasunez aztertu du idatzia, eta inoiz entzun duen gezur onenari erreparatu dio: "erretzen baduzu, erakargarriagoa izango zara". Hain ondo egituratuta dagoenez, egia dela dirudi.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak