Fresko-fresko - Herrera Patiño, Gladys; Chahín Pinzón, Iván Darío (Bilbo : Edex, 2008)
Adikzioei buruzko "Zintzo-mintzo... jaitzea eta jaikitzea lantzeko proposamena" saileko istorio animatua, nork bere buruaren ezagutzari buruzkoa. Darío zoriontsu dago, lehengusu nagusia oporretan etorri delako. Gau batean, parrandan joan dira, eta pilulak, porroak, alkohola eta gainerako substantziak eskaini dizkiete. Lehengusuak badaki nola aurre egin egoerari, eta gauaz gozatu du. Darío, ordea, sofan geratu da lotan. Hurrengo egunean, jaiez gozatzeko eta "fresko-fresko" esnatzeko zer-nolako trikimailuak erabiltzen dituen galdetu dio lehengusuari; izan ere, bere biharamuna itzela izan da, eta hutsune asko ditu.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak