Erresizer ...? - Herrera Patiño, Gladys; Chahín Pinzón, Iván Darío (Bilbo : Edex, 2009)
Alkoholari buruzko "Zintzo-mintzo... serio hartu beharreko proposamena" saileko istorio animatua, pentsamendu sortzaileari buruzkoa. Urtero gertatzen da kontu bera: ausaz hautatzen diren gaiei buruzko taldekako azalpenak. Aurten, kontuak desberdin atera dira, «gizakien erresilientzia» dela-eta. «Erresizer?» Horixe esan zuten Rosaren taldekoek, gai hori egokitu zitzaiela ikusi zutenean. Hitza oso arraroa zen, eta taldekoek euren aurkikuntzak aurkezteko baliatu zuten modua ere bai. Talde osoa adi-adi egon zen, eta ondo pasatu zuen ariketa bakoitza egitean. Horren ondorioz, talderik sortzaileenentzako saria jaso zuen. Nola ospatu modu desberdinean?
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak