Zalantzek kalte egiten diote osasunari - Herrera Patiño, Gladys; Chahín Pinzón, Iván Darío (Bilbo : Edex, 2009)
Alkoholari buruzko "Zintzo-mintzo... serio hartu beharreko proposamena" saileko istorio animatua, erabakiak hartzeari buruzkoa. Irakasleak galdetzen duenean ea zein karrera egitea erabaki duten, Isa da erantzunik ez duen bakarra. Nekatuta dago, beti baita bera zer egin ez dakiena. Hala, bada, erabaki du ondo ikertu behar duela zergatik ote den hain zalantzatia. Bidetik doala, ohartzen da askotan aldamenean izan dituen pertsonek adierazi izan diotela zer egin behar duen. Horretaz konturatzen denean, lanean hasten da autonomia irabazteko, baita ametsetan ere.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak