Nire erreparoak - Herrera Patiño, Gladys; Chahín Pinzón, Iván Darío (Bilbo : Edex, 2009)
"Zintzo-mintzo... eskubideak eta betebeharrak lantzeko proposamena" parte-hartzerako hezkuntza-programako istorio biziduna, tentsioak eta estresa kontrolatzeari buruzkoa. Beto eta bere lagunek gutun bat jasotzen dute, eta, bertan, gonbidapena jasotzen dute botoa eman dezaten, aurki adin nagusikoak izango baitira. Albiste hori berri pozgarria da denentzat, Betorentzat izan ezik; bere ustez, "politikaren arloan egin daitekeen jokorik zikinena" da. Betoren iritziz, bakarrik gogoratzen dira haietaz, haien botoak behar dituztenean. Gogoan du hilabete batzuk lehentxeago, bere talde ekologistak ingurumen-erreserba aldarrikatu zuenean, ez zutela inolako erantzunik jaso.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak