Telebista meteoritoa - Herrera Patiño, Gladys; Chahín Pinzón, Iván Darío (Bilbo : Edex, 2009)
"Zintzo-mintzo... multibertsoa lantzeko proposamena" elkarbizitzarako hezkuntza-programako istorio biziduna, emozioak eta sentimenduak kontrolatzeari buruzkoa. Rosa ia hil egin da "Telebista-meteorito" baten erruz. Eraikin baten gainetik zihoala, telebista bat jausi zitzaion bosgarren solairutik. Hartutako ikarari buelta ematen ari den bitartean, bere adineko mutil bat ikusi du hurreratzen, eta honek telebista hartu eta zakarrontzira bota du. Hurreratu egin da berarekin hitz egiteko, baina bere familia zein kontra egiten dion edozein pertsona erasotzeko prest dagoen munstroa aurkitu du.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak