Gizon ikuksezina - Herrera Patiño, Gladys; Chahín Pinzón, Iván Darío (Bilbo : Edex, 2009)
"Zintzo-mintzo... multibertsoa lantzeko proposamena" elkarbizitzarako hezkuntza-programako istorio animatua, pentsamendu sortzaileari buruzkoa. Lidak eta Dariok ez dute nahi igandea amaitu dadin, astelehenean biologiako eskola daukatelako. Irakasleari gauza berdina gertatzen zaio: aspertu egiten da klasean, guztiak lo daudela ematen baitu. Irakaslearen arreta erakartzeko ikasle ikusezina asmatu dute klasean: Griffin.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak