Gizon ikuksezina / egilea, Gladys Herrera Patiño, Iván Darío Chahín Pinzón - Herrera Patiño, Gladys (Zintzo mintzo... multibertsoa lantzeko proposamena, 2009)
"Zintzo-mintzo... multibertsoa lantzeko proposamena" elkarbizitzarako hezkuntza-programako istorio animatua, pentsamendu sortzaileari buruzkoa. Lidak eta Dariok ez dute nahi igandea amaitu dadin, astelehenean biologiako eskola daukatelako. Irakasleari gauza berdina gertatzen zaio: aspertu egiten da klasean, guztiak lo daudela ematen baitu. Irakaslearen arreta erakartzeko ikasle ikusezina asmatu dute klasean: Griffin.