Jolastera denok! - Herrera Patiño, Gladys; Chahín Pinzón, Iván Darío (Bilbo : Edex, 2009)
"Zintzo-mintzo... multibertsoa lantzeko proposamena" elkarbizitzarako hezkuntza-programako istorio animatua, pertsonekin harremanetan jartzearen gainekoa. Rosmira neska itsusia da, eta iazko futbol txapelketako finalaren audioa grabatu zuen. Borrokak, kolpeak, isekak... entzuten dira. Gauza dibertigarriagoak eta probetxugarriagoak ikasiko dituzten lehiaketa bat antolatzearekin amets egiten du. Zenbait jarraitzailerekin institutuak txapelketa bi egingo ditu: futbol klasikoa eta konbifutbola (konbibentziarako edo bizikidetzarako futbola).
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak