Nirekin kontatu - Herrera Patiño, Gladys; Chahín Pinzón, Iván Darío (Bilbo : Edex, 2009)
Sexualitateari eta sentimenduei buruzko "Zintzo-mintzo... sextimenduak lantzeko proposamena" saileko istorio animatua, komunikazio asertiboari buruzkoa. Jorge Humberto kolonbiarra da, eta liburuaren eguna dela-eta institutuan antolatu den ipuin lehiaketa irabazi du. Oso pozik dago, sarietako bat ipuina areto nagusian irakurtzea delako. Gertakizuna baino ordu batzuk lehenengo jakin du "normal" berba egiten duen beste norbaitek irakurriko duela bere ipuina. Azken orduan, "Zintzo-mintzo" taldeak planak aldatu ditu, eta ez bakarrik irakaslea, Jorge Humberto bera ere harritu egiten da publikoak txalotzen duenean.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak