Borrokaren kontra borrokan - Herrera Patiño, Gladys; Chahín Pinzón, Iván Darío (Bilbo : Edex, 2009)
"Zintzo-mintzo... multibertsoa lantzeko proposamena" elkarbizitzarako hezkuntza-programako istorio biziduna, norberaren burua ezagutzari buruzkoa. Dariok borrokan egin du beste behin ere, eta ondorioz, laguntza psikologikoa jasotzen hasi da. Hasieran zigortzat hartu batzuen ere, orain une atseginak dira beretzat eta bere indarkeria nola kontrolatu ikasi du. Psikologoarenera joatearren erotuta dagoela diote zurrumurruek institutuan. Ironiaz, umorez eta ikasitako zenbait taktika erabiliz, probokazioei aurre egiten die eta bere burua kontrolatzeko giharra indartu egiten du.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak