Positiboa - Herrera Patiño, Gladys; Chahín Pinzón, Iván Darío (Bilbo : Edex, 2009)
Sexualitateari eta sentimenduei buruzko "Zintzo-mintzo... sextimenduak lantzeko proposamena" saileko istorio animatua, tentsioen eta estresaren kudeaketari buruzkoa. Izenik jarri gabe, Lucas irakasleak euren sexualitateari buruzko galderak idazteko edo egoerak azaltzeko eskatu die ikasleei. Lanok bildutakoan, GIB birusa duen neska ikaskide baten istorioa azaltzen duen gutunetako bat atera du ausaz. Amak haurdunaldian kutsatu zion, eta ez daki taldeari esan behar dion ala ez. Harrezkero, talde guztia beldurrak airean dago.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak