Atsegin handia dut - Herrera Patiño, Gladys; Chahín Pinzón, Iván Darío (Bilbo : Edex, 2009)
Sexualitateari eta sentimenduei buruzko "Zintzo-mintzo... sextimenduak lantzeko proposamena" saileko istorio animatua, sentimenduen kudeaketari buruzkoa. "Nola marraztu giza gorputza". Lida ikastaro hori egiten ari da. Ez du inolaz ere utzi nahi. Erabat liluratuta dago akademiako Ricardo modeloarekin. Haren belaunak ere baditu gustuko. Gauez, gogoratu besterik ez du zirrarak sentitzeko. Horrez gain, gorputza laztantzen du, placer bila. Gaian duen interesa areagotu egin da, Migel Anjelen David eta artista trebe horrek erabilitako tresnak aztertzen dituztenean.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak