Ez dator - Herrera Patiño, Gladys; Chahín Pinzón, Iván Darío (Bilbo : Edex, 2009)
Sexualitateari eta sentimenduei buruzko "Zintzo-mintzo... sextimenduak lantzeko proposamena" saileko istorio animatua, pentsamendu kritikoari buruzkoa. Isak oso-oso gogoko du telebistan ematen duten zinea. Hori dela eta, "TV guía" aldizkariaren pentzura dago beti, ondo programatu ahal izateko. Hil honetan, ordea, 8 egun atzeratu da eta etsita dago. Senargaiari deitu dio azaltzeko. Mutilak, ostera, hilekoa ez datorkiola uste du. Gaizkiulertu horren ondorioz, ezin du lo egin eta estu eta larri dabil. Oraindik ez du aita izan nahi. Dena dela, funtsean badaki ez duela zertan kezkaturik. Euren sexu-harremanak seguruak izan dira.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Hilekoa; Sexu-heziketa; Sexualitatea; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak