Onddoak, ondo? - Zabala, Edu; Zabala, Maddi (Bilbo : Mensajero, 2005)
Onddozale lagun talde bat Soriako lurretara abiatzen da asteburu luze baten baina, sardina zaharrak, narkotrafikanteak, sorginak, oreinak susan, eta Cameros mendikateko erasotzaileak, Nafarroako HassanzEzina hizlari malapartatuarekin batera topatuko dituzte. Ez al da nahasketa ederra "onddo" afaltzeko?
14 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Baliabide digitalak