Onddoak, ondo? / Edu Zabala ; [azala eta marrazkiak, Maddi Zabala] - Zabala, Edu (Ekilore (Gero), 2005)
Onddozale lagun talde bat Soriako lurretara abiatzen da asteburu luze baten baina, sardina zaharrak, narkotrafikanteak, sorginak, oreinak susan, eta Cameros mendikateko erasotzaileak, Nafarroako HassanzEzina hizlari malapartatuarekin batera topatuko dituzte. Ez al da nahasketa ederra "onddo" afaltzeko?