Bi aurkari, ia-ia berdinak - Calvo Buttini, Miguel Ángel ([S.l.] [s.n.], 2007)
Herrixka bateko biztanleen artean, bi anaia biki nabarmentzen dira: Nacho eta Jaime (Andoni Gracia), familia ugari eta garrantzitsu bateko kideak. Nacho Gobernuko ministroa da eta Jaime Estatuko kirurgialari garrantzitsuenetakoa. Jaimek politikan parte hartzea erabakitzen duenean, herrixkako eta, aldi berean, Estatuko, lasaitasuna amaitu egingo da. Anaiaren aurkari izango da Estatuko presidente izateko lehian. Bi anaia bikiren artean erabaki beharrak ez dizkie gauzak erraz jarriko herritarrei.
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Aktoreak : Andoni Gracia, Txema Blasco, Teresa Gimpera, Mercé Llorens, Maiken Beitia, María Pau Pigem, Mercedes Hoyos, Joau Pires de Carvalho, María Galiana eta Carla Silva.
Adin guztietarako
Gaztelaniatik euskaratua. Bikoizketa. Jatorrizko izenburua: Dos rivales casi iguales.
Keywords: Giza harremanak; Zinema komedia -- Espainia; Politika; Baliabide digitalak; Filmak