Angulak : belaunaldietako tradizioa - Egiguren, Iban ([S.l.] : Egiguren argazki-film, 2006)
Iban Egiguren oriotarraren dokumental honek Gipuzkoako herri honetan errotutako angularen tradizioa du aztergai. Dibina Lanberriren kontakizuna ardatz hartuta, prozesu guztia erakutsiko du, arrantzatik hasi eta angulak jateraino
Protagonistak: Dibina Lanberri, Juanjo Idigoras, Juan Carlos Uranga
Keywords: Baliabide digitalak; Angulak -- Arrantza; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak