Angulak : belaunaldietako tradizioa / Egiguren argazki-film estudioak aurkeztua - Egiguren, Iban (Egiguren argazki-film, 2006)
Iban Egiguren oriotarraren dokumental honek Gipuzkoako herri honetan errotutako angularen tradizioa du aztergai. Dibina Lanberriren kontakizuna ardatz hartuta, prozesu guztia erakutsiko du, arrantzatik hasi eta angulak jateraino