Lagun txarrak? - Herrera Patiño, Gladys; Chahín Pinzón, Iván Darío (Bilbo : Edex, 2009)
Sexualitateari eta sentimenduei buruzko "Zintzo-mintzo... sextimenduak lantzeko proposamena" saileko istorio animatua, pertsonen arteko harremanei buruzkoa. Beto Sararekin irteten da. "Ospe txarreko" neska omen da. Betok ez du ezer entzun nahi, eta bete-betean bizi nahi du bere maitasun berria. Gauza batzuk entzutea merezi ez duela konturatzen da, batzuetan "lagun txarrak onenak" direlako.
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak