Hauxe da muga / egilea, Gladys Herrera Patiño, Iván Darío Chahín Pinzón - Herrera Patiño, Gladys (Zintzo mintzo... sextimenduak lantzeko proposamena, 2009)
Sexualitateari eta sentimenduei buruzko "Zintzo-mintzo... sextimenduak lantzeko proposamena" saileko istorio animatua, adierazpenezko komunikazioari buruzkoa. Rosak oso gogoko ditu Gus senargaiaren begi urdinak, bai eta haren gorputza, musuak, motoa eta ahotsa ere. Hala ere, ez du hain gustuko nola tratatzen duen. Senargai samurra, dibertgigarria eta maitekorra eduki nahi luke. Lagunekin hitz egiten duenean, ez du benetan nolakoa den azaltzen. Beraz, benetako Gusekin antz handirik ez duen norbaitez maiteminduta dagoela konturatu da. Beretzat ez da erraza izango hainbat emakume irrikaz dauzkan gizona uztea.