Gozoa ala mingotsa / egilea, Gladys Herrera Patiño, Iván Darío Chahín Pinzón - Herrera Patiño, Gladys (Zintzo mintzo... sextimenduak lantzeko proposamena, 2009)
Sexualitateari eta sentimenduei buruzko "Zintzo-mintzo... sextimenduak lantzeko proposamena" saileko istorio animatua, enpatiari buruzkoa. Lida eta Pedro senar-emaztegaiak dira. Egun osoa ematen dute borrokatzen eta adiskidetzen. Lidaren lagunek eta amak ez dute uste harreman hori maitasunezkoa denik, beldurrezkoa baizik. Berak, ordea, ez du halaxe ikusten. Zenbait erasoren ondoren, Lidak "sufrimendu" horri amaiera emateko erabakia hartu du. Lagunak bisitan joan zaizkio, une zail hori gainditzen laguntzeko. Bonboiak eraman dizkiote. Ikerketa argitaratu berrien arabera, maiteminak besteko plazera ematen omen dute.