Gauza bakoitza bere orduan - Herrera Patiño, Gladys; Chahín Pinzón, Iván Darío (Bilbo : Edex, 2009)
Sexualitateari eta sentimenduei buruzko "Zintzo-mintzo... sextimenduak lantzeko proposamena" saileko istorio animatua, nork bere buruaren ezagutzari buruzkoa. Pare bat kazetari institura joan dira, taldearekin sexualitateari buruz hitz egiteko. Zer adinetan hasi sexu-harremanak edukitzen? Norekin egin? Nolakoa izan zen lehenengo aldi hori edo nolakoa izan beharko litzakete? Horra hor elkarrizketako galdera gutxi batzuk eta hona hemen zenbait erantzun: "13 urte edukitzean, goizegi da; 18 urte edukitzean, beranduegi da; egitea da garrantzitsuena, bost axola norekin eta non; lehenengo aldian ez da ezer sentitzen; nor bere ideiekin eta bere garaian".
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak