Maruja hiltzaileak - Rebollo, Javier (2001)
Azucena etxekoandre psikopata Felipe senarraz aspertuta dago. Izugarri maite du Pablo maitalea, eta senarra lehenbailehen garbitzea erabaki du, alargun gelditzeko.
Material hau EITB.eus webgunetik ekarri da.
Gaztelaniatik euskaratua. Bikoizketa.
Jatorrizko izenburua: Marujas asesinas
Keywords: Baliabide digitalak; Krimenak; Filmak