Maruja hiltzaileak / Zuzendaritza eta gidoia, Javier Rebollo - Rebollo, Javier (2001)
Azucena etxekoandre psikopata Felipe senarraz aspertuta dago. Izugarri maite du Pablo maitalea, eta senarra lehenbailehen garbitzea erabaki du, alargun gelditzeko.