Aballay - Spiner, Fernando (Argentina, 2011)
Errukirik gabeko gautxo lapur eta hiltzaile bat da Aballay. Alabaina, tren bati egindako erasoan gizon bat hil ostean, haren semearen begiradak zerbait aldatu beharra zegoela ulertarazi zion. Gertakari hau aitzakia modura hartuta, bere jarrera eta ekintzak aldatzea erabakitzen du, eta hura lortu arte bere zalditik inoiz berriro ez jaistea erabakitzen du.
Jatorrizko izenburua: Aballay, el hombre sin miedo
Keywords: Baliabide digitalak; Filmak