Kontu eta kanten kantoia - Ahotsak - Badihardugu Euskara Elkartea (Eibar) (2020)
Ahozko tradizioaren biltegi bat da hau. Adinekoei jasotako kantak eta ipuinak dira proiektu honen bizkarrezurra. Eta helburua Euskal Herri osoko kantak eta ipuinak ezagutaraztea, gaztetxoek eta adituek ondare horrekin egindako lanketak barne.
Keywords: Baliabide digitalak; Euskara -- Ahozko ondarea; Euskal kantak -- Ahozko ondarea; Euskal ipuinak -- Ahozko ondarea; Erreferentzia-materialak; Eduki digital didaktikoak