Ez dok hiru : euskal musikaren "benetako" istorioa - Telleria, Patxo; Martinez Etxarri, Mikel; Oregi, Jokin; Tartean teatroa ([Bilbo] : Tartean teatroa, 2017)
Ez dok hiru, Mikel Martinez eta Patxo Telleriak, urteak daramatzate bikote artistiko bezala lanean antzerkia obrak, sortu, ekoiztu eta antzezten "Kontenedore baten Istorioak", "Lezio Berri Bat Ostrukari Buruz", "Euskara Sencilloaren Manifiestoa", "Larru Haizetara", "Euskarazetamol" , "Lingua Nabajorum" besteak beste. Denborarekin, halako estilo bat sortu dute ia oharkabean, iturri askotatik edaten duena baina bere berezko kaligrafia duena: aktore bion elkarrizketetan oinarritzen da, berbaldi motz eta pikatuak, azkarrak, eroak. Bikote honen lanaren ezaugaurriak, beraz, hauexek lirateke:- Aktore-pertsonaia biren elkarrizketetan oinarritutako hitzezko umorea.- Euskara hutsez sortua eta eskainia.- Edozein txokotara heldu ahal izateko moduko formatoa - Gertuko gizajendea da beti mintzagaia (euskara, euskal gizartea, kultura...)
Keywords: Baliabide digitalak; Ikuskizunak; Antzerki-emanaldiak