Ipuin eroa - Zubeldia, Iñaki; Jalón, Estibalitz (Bilbao : Desclée de Brouwer, 2009)
Ipuin hau guztiz eroa da, horretaz seguru egon zaitez. Honelako ipuin batean edozer gauza gerta daiteke. Irudimenak ez du mugarik. Zailtasun guztiak erraz gainditzen dira. Baina ipuin hau idatzi duena gustura geratuko da, liburuxka honek irakurlearengan irribarre batzuk eta barre algara luzeren bat sortzen baditu.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Animaliak -- Babesa; Irudimena; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak